5 tipů na pánský outfit

Jak sami víte, náš obchod nabízí i pánským sortimentem kvalitních značek, jako např. CAMP DAVID, HELLY HANSEN či CARS JEANS. Pro ukázku našeho pánského oblečení jsme požádali výjimečného člověka – MMA zápasníka Jirku Denisu Procházku, kterému moc děkuji za trpělivost.

Fotky jsou neupravené, nestrojené, prostě přirozené, na což klademe důraz.

KOŠILE S KRÁTKÝM RUKÁVEM CAMP DAVID

Lehká letní košile s károvaným vzorem a charakteristickými aplikacemi CAMP DAVID. Košile má dvě kapsy, kontrastní prošití a zaoblený okraj.

JEANS CARS JEANS REBEL DENIM DAMAGE BLACK

Stylové a pohodlné pánské kalhoty značky Cars Jeans s kapsy a poutky na opasek, ve kterých můžete strávit celý den a budete jako v bavlnce.

2019-08 COOL BRNO DENISA (1) zm

Odkaz na produkty:

https://www.elisen.cz/kosile/kosile-s-kratkym-rukavem-camp-david-2/

https://www.elisen.cz/kalhoty-2/jeans-cars-jeans-rebel-damage-black/

 

TRIKO S KRÁTKÝM RUKÁVEM CAMP DAVID

Pánské tričko s krátkým rukávem, kulatým výstřihem a příjemnou bavlnou. Kulatý výstřih. Kontrastní prošití na ramenou. CAMP DAVID aplikace na přední straně a menší na zádech a na levém rukávu. Výrazné šití na boční části. Rovný střih.

KRAŤASY CARS JEANS TREVOR SHORT DEN DARK USED

Pohodlné kraťasy / šortky Cars Jeans s kapsami vyrobené z kvalitní džínoviny. Vpředu dvě kapsy a jedna menší. Zapínání na knoflíky a zip. Zadní 2 kapse. 5 poutek pro pohodlné použití pásku. Vyražené logo na přední kapse.

2019-08 COOL BRNO DENISA (2) zm

Odkaz na produkty:

https://www.elisen.cz/tricka/triko-s-kratkym-rukavem-camp-david-2/

https://www.elisen.cz/kratasy/kratasy-cars-jeans-trevor-short-den-dark-used/

 

TRIČKO S KRÁTKÝM RUKÁVEM HELLY HANSEN HH NORSE T-SHIRT

Klasické bavlněné polo s dlouhým rukávem, s grafikou odkazující na vzdálenost 2880 námořních mil od majáku Ambrose po Lizard point. Jednoduchý 100% bavlněný žerzej. 210g/m2. Žebrovaný průkrčník. Dvojité prošití. HH grafiky.

PLAVKY HELLY HANSEN CALSHOT TRUNK

Tyto stylové pánské plavky patří mezi naše nejoblíbenější. Jsou vyrobeny z rychleschnoucího nylonu, dokonalého střihu a délky, v široké škále vzrušujících barev. Tyto šortky jsou vše, co potřebujete pro zábavu letos v létě. Rychleschnoucí polyamide. Elastický pas. Nastavitelný pas pomocí šňůrky uvnitř. Šikmé boční kapsy se síťovanou podšívkou. Zadní kapsa na suchý zip. Vnitřní síťované spodky. HH® logo na stehně.

2019-08 COOL BRNO DENISA (4) zm

Odkaz na produkty:

https://www.elisen.cz/panska-tricka-kratky-rukav/tricko-s-kratkym-rukavem-helly-hansen-hh-norse-t-shirt/

https://www.elisen.cz/panske-plavky/plavky-helly-hansen-calshot-trunk/

 

TRIČKO S KRÁTKÝM RUKÁVEM HELLY HANSEN LOGO T-SHIT

Pánské triko s krátkým rukávem v modernizovaném klasickém střihu. Odlehčené a pohodlné triko ze 100% bavlněného žerzeje vyráběného v Evropě. Bavlněný, jednoduchý žerzej, 180 g/m². Helly Hansen artwork logo přes prsa. Základní střih.

JEANS CARS JEANS REBEL DENIM DAMAGE GREEN

Stylové a pohodlné pánské kalhoty značky Cars Jeans s kapsy a poutky na opasek, ve kterých můžete strávit celý den a budete jako v bavlnce. Zapínání na 3 knoflíky. Vpředu 2 kapsy a 1 menší. Vzadu 2 kapsy. 6 poutek na pásek. Prodřený styl. Ošuntělý vzhled. Vyražené logo CARS JEANS do malé přední kapsy. Zdobné cvočky u předních kapes.

2019-08 COOL BRNO DENISA (3)  zm

Odkaz na produkty:

https://www.elisen.cz/tricka/tricko-s-kratkym-rukavem-helly-hansen-logo-t-shit/

https://www.elisen.cz/kalhoty-2/jeans-cars-jeans-rebel-damage-green/

 

PLAVKY HELLY HANSEN MARSTRAND TRUNK

Delší pánské plavky. Vícebarevné, sladěné šortky vpředu na zavazování a zadní drenážní kapsou na vaše letní nezbytnosti. Pohodlné, rychleschnoucí plavky s vytištěným Helly Hansem logem na nohavici. Rychleschnoucí polyamidová tkanina. UPF 40+. Vnitřní spodky z rychleschnoucí síťoviny. Elastický zadní pas. Poklopec s elastickým větráním a šňůrkové zapínání. Dvě výpustkové hlavní kapsy s rychleschnoucí síťovanou podšívkou. Neonové detaily. Tištěné HH logo v pase.

2019-08 COOL BRNO DENISA (5) zm

Odkaz na produkty:

https://www.elisen.cz/panske-plavky/plavky-helly-hansen-marstrand-trunk/

GALERIE