54. ročník STYL a KABO


Po posledním ročníku, kdy jsem zde měla problém s obsluhou parkování (Nezvládli parkování a zablokovali několik aut. Při řešení tohoto problému jsem si vyslechla něco o blbé pražačce s SUV a dalších urážek, ale za hodinu situaci zvládli a já konečně opustila BVV), jsem se rozhodla opět tento veletrh navštívit.


Většinou jsem chodívala v sobotu, ale nechtěla jsem si ubírat čas s rodinou, takže jsem se vydala poslední den, v pondělí. Oproti víkendu byl klid, méně lidí, takže skvělá příležitost najít něco nového, čím bych své zákazníky potěšila.

PAVILON P - dámská, pánská i dětské konfekce, prádlo a plavky

První zastávka – Pavilon P, ve kterém bývá dámská, pánská i dětské konfekce, prádlo či plavky. Zde dominovala spíše dámská móda – převážně šaty. V tomto pavilonu vystavuje i můj oblíbený dodavatel CARS JEANS. Je to moc milý člověk, pozdravili jsme se a já se vydala do davu.


Sama sobě hledám nějaký klobouk, takže jsem se zastavila do prvního stánku s klobouky – bohužel zde jsem se cítila, že obtěžuji. Měli vystavených asi 50 kousků a musela bych každý sundávat, dívat se na velikost a zkoušet. Takže jsem požádala paní na stánku o radu, její odpověď byla ve stylu, ať se podívám, vyzkouším a objednám u nich na e-shopu, otočila se ke kolegyni a bavili se mezi sebou. Takže jsem si vzala katalog a šla pryč – katalog nakonec skončil v koši. Do dalšího stánku s klobouky jsem neměla sílu už jít.


Již delší dobu přemýšlím o rozšíření sortimentu o deštníky – je to spíše pro kamennou prodejnu a narazila jsem na příjemný stánek s tímto sortimentem, hned se mě ujal obchodník pro Brno, vysvětlil druhy, typy a možnosti a do měsíce očekáváme, že již nějaké budeme mít v prodeji.

IMG_5216 zm


Spousta stánků nabízelo podobné zboží. Co mě zarazilo, že se nabízí i zboží, které kvalitou moc neodpovídá standardům a že se takové firmy vůbec prezentují na STYL a KABO. Nechci se nikoho dotknout, ale Vietnamci na Olomoucké mají kvalitnější produkty, než co bylo na jednom stánku prezentované. Nicméně, byly zde i výjimečné stánky, jako např. společnost DEVERGO. Tento stánek jsem navštívila poslední ročník a opět mě utvrdili v tom, že mají produkty, které jsou prostě jiné. Takže se můžete těšit, objednávku jsem jim odeslala a na jaře čekám novinky od této značky a moc se těším.

IMG_5256 zm


Co mě velmi okouzlilo, byla návrhářská Design street s expozicemi a ukázkami autorské tvorby. To se velmi povedlo! Patří to k tomuto veletrhu.
Zbytek pavilonu jsem proběhla, protože mi připadalo, že se vystavující těší na skončení veletrhu, někteří už balili nebo někde pospávali.

IMG_5259 zmIMG_5260 zmIMG_5261 zmIMG_5262 zm

PAVILON F - obuv, kožená galanterie a doplňkový sortiment

Pár kroků vzdálený pavilon F nabízel širokou nabídku obuvi, kožené galanterie i doplňkového sortimentu. Jelikož tento sortiment moc nenabízím, tak jsem to upřímně jen proletěla, jedinou zastávkou byla nabídka opasků a kožených doplňků.

IMG_5264 zm


Jaký je můj závěr z tohoto ročníku?

Parkování – super ????
Nechodit poslední den
Do měsíce budeme mít i deštníky v prodeji.
A na jaře rozšíříme naši nabídku o značku DEVERGO, na kterou se velmi těším.

Doufám, že další ročník tohoto úspěšného veletrhu přinese zajímavé novinky.

 

GALERIE