PROHLÁŠENÍ – FALEŠNÉ JEDNÁNÍ ZA FIRMU ELISEN

Aktualizace 27.8.2021

Všem za Vaše ohlasy moc děkuji, čím dál častěji mě kontaktujete. Poslední dobou už asi vystupují za jinou společností nebo to mění. 

Řešila jsem situaci s právníkem a bohužel stejně nic nezmůžu, protože je to tvrzení proti tvrzení. Tím jen chci říci, že cizí lidi neobvolávám a žádné parfémy nenabízím. 

Děkuji všem, Vaše ELISEN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vážení přátelé, kamarádi, zákazníci a všichni naši příznivci,

včera jsem byla informována jedním z mých zákazníků, že nějaké slečny (paní) obvolávají starší lidi a vystupují jménem mé společnosti ELISEN.

Volají z telefonního čísla – 412 159 990, ale můžou telefonní číslo měnit.

Jak jsem již výše uvedla, zaměřují se na starší lidi a informují je o jejich objednávce parfému za 1.000 Kč, který je za skvělou cenu a že jim ten parfém druhý den doručí kurýr na dobírku.

Pokud se někdo s takovým telefonním hovorem setkáte (že Vám někdo bude něco nabízet za společnost ELISEN), prosím, kontaktujte mě na mém telefonním čísle – 774 29 40 20 (toto telefonní číslo je uvedené i na mém e-shopu a žádné jiné telefonní číslo nepoužíváme). A hlavně, v takovém případě žádný balíček NEPŘEBÍREJTE.

Vaše ELISEN