5 tipů na podzimní outfity, které vám dodají na kráse

Ani na podzim se nemusíte vzdát výraznějších barev. Právě na podzim se totiž příroda barví do hřejivých odstínů žluté, oranžové i červené barvy. Pestré outfity v podzimních barvách vás zaručeně nabijí novou energií.

Právě období podzimu je tím nejbarevnějším v roce. Do teplých odstínů hřejivých barev se pomalu zbarvuje listí na stromech a je načase zařadit tyto podmanivé tóny i do vašeho šatníku. Obklopte se třeba sexy rudou, sytě vínovou, temně zelenou, hořčičně žlutou nebo zářivě oranžovou barvou. Dejte tak všem jasně najevo, že si na vás žádné podzimní splíny rozhodně nepřijdou.

Když se projdete v zimě po ulicích, lidí si moc nevšimnete, ale barevně oblečený člověk vám hned padne do oka. Navíc v šeru či ve tmě jste krásně vidět pro motoristy.

Při zvolení správného oblečení se zamyslete i nad tím, zda-li se více pohybujete venku, nebo přebíháte z auta do auta. V tomto případě doporučuji zvolit lehčí styl oblečení doplněný kvalitní vestou.

I sportovní styl může hýřit barvami

Bez klasické podzimní bundy se toto období prostě neobejde. Fleecové či softshellové bundy a větrovky tvoří nestárnoucí kousek oblečení, který bude stále trendy. Navíc vám díky propasovaným střihům skvěle sedne a nosí se na spoustu možných způsobů. K džínům i sportovním kalhotám, dámy si je klidně mohou obléknout ke sportovnímu střihu sukně. Zkuste letos trochu experimentovat a pořiďte si místo oblíbené černé jistoty tak trochu barevný odvaz. Pokud si na to netroufáte, doplňte svůj outfit o zářivé doplňky v podobě šátků, šálů, kšiltovek či čepic nebo tašek.

zeleny outfit

Taška přes rameno Helly Hansen W HH Active Bag 2

Vsaďte na proužky

Nadčasovost proužků je prostě nepřekonatelná. Pruhované tričko s dlouhým rukávem má jedinečný šmrnc a tento vzor rozhodně není hudbou minulosti. Skvěle doplní každé džíny. Letos se totiž proužky nosí na podzim i v zimě. S příchodem chladných rán i večerů vsaďte na proužky, které vám dodají do outfitu hravost a špetku nadhledu.

outfit s proužky

Vínová, bordó i růžová

Tyhle barvy dokonale rozzáří váš outfit. Zapomeňte na usedlé a neutrální barvy. Přicházející chladné dny podpořte barvou vínovou, bordó i růžovou a zažeňte všechny chmury. Blůzka, košile či halenka v tomto odstínu doplní jednoduchou sukni i klasické kalhoty. V letošních kolekcích se to těmito barvami doslova hemží. Tato barva vás doslova nakopne pořádnou dávkou životní energie. V takovém outfitu můžete i na formální akci.

outfit vinova

Fleecová bunda s prošívanými rukávy bez kapuce - SOCCX

Taška Helly Hansen Travel Beach Tote

Vsaďte na seprané džíny a cardigan

Nedbale elegantní vzhled milujeme na ženách i mužích. Proto vsaďte na seprané džíny a ležérní cardigan. Pokud použijete výrazný barevný kousek, stačí jej doplnit o jednoduché džíny a zajímavý outfit je v mžiku na světě. Pokud máte raději bundy v neutrálních barvách a přes černou prostě nejede vlak, zvolte barevný doplněk v podobě výrazné mikiny, šály, čepice nebo tašky.

Zaměřeno na muže

Abyste docílili rychlého, ranního obléknutí, nalaďte se na jednoduchou módu. Použijte co nejmenší množství oblečení a přirozeně jej kombinujte. Určitě máte své oblíbené kousky, které jdou spojit v podstatě s čímkoliv. Bez zdlouhavého bádání, co máte všechno ve skříni, sáhněte po ověřeném, slušivém a dobře padnoucím kousku. Podzimní móda se opírá o ty kousky pánského oblečení, které bezchybně fungují dohromady i samostatně. Vyšisované džíny, klasická parka, jednoduchá mikina a nonšalantně přehozená šála má nadčasové kouzlo.